Huove

Opas varattu

Sain oppaan varattua Rotoruan alueelle. Compleat Anglerista oli ilmoitettu että “Sam’s coming from Finland” ja kun soittelin Lindsaylle homma oli välittömästi kunnossa. Olemme menossa ensi keskiviikkona, 19.12 katsomaan jos löytyisi pari brownieta.

Lindsay ei enää tee aktiivisesti mainosta palveluitaan, kuulemma läskit jenkit pilaavat homman ja heidän kanssaan ei kestä edes rahasta. Joten nykyään homma toimii siten, että paikalliset kalastusliikkeet suosittelevat oppaita ja he pääsevät valitsemaan asiakkaansa. Toisaalta kun näin sitä vispomista Yellowstonessa, ymmärrän että välttämättä ihan jokaista republikaania ei halua jokivarteen viedä.

Lindsay on vähän jo ikääntymään päin oleva herrasmies, paikallisen kalastusopasliiton perustajajäsen ja nykyinen puheenjohtaja. Vaikuttaa siis lupaavalta, toivotaan että kaveri on pätevä ja löydämme kalaa. On meinaan sijoituksena sen verran suuri meikäläisen kukkarolle, ettei ihan turhasta viitsisi maksaa.

Lauantaina sitten nokka kohti Aucklandia ja pyörät alle (vuokrasin Nissan enmuistaminkä automaattivaihteilla – päättelin että vasemmanpuoleinen liikenne on ihan riittävän jännittävää).