Huove

Auckland, UTC/GMT +13 hours

nettikahvilasta.jpgTerveisiä Aucklandista. Kirjoitan tätä nettikahvilasta, sain juuri tehtyä loput varaukset reissuun. Huomenna Holdenin (helvetti, en saanut Nissania vaan Opel Corsan. Opelit ovat täällä päin maailmaa Holdeneita) nokka kohti Rotoruaa. Rotoruasta sain todella halvan majoituksen (29 AUD / päivä, eli n. 17€) ja kalliin oppaan. No ainakin rahat menevät kalastukseen eikä nukkumiseen, joten sijoitus ei voi mennä hukkaan.

Aucklandissa on mukava +20-23C ja puolipilvistä. Kalakelit.. ehkä. Eilen ajelimme Larissan kanssa pitkin pohjoissaarta, ehkä hienoimpia teitä mitä olen koskaan ajellut. Uskomattoman hienoja rantateitä, täynnä kukkivia puita ja mutkia. Kalapaikkoja ei vielä päässyt bongaamaan, ajattelimme että päivästä saa nautittua enemmän kun suuntaamme nokkamme kohti ehkä ainoaa niemeä koko saarella joka ei oikein sovellu kalastukseen mitenkään. Oli ihan hyvä valinta 🙂

Luulen muuten että törmäsin Thamesissa Angling Exploration Groupiin, kaverit ajoivat koinsyömällä hiacella jossa luki isolla fuck & fish. No, nähtäväksi jää oliko se todella AEG vai jotain muita paikallisia taimenpummeja, bloginsa mukaan kaverit ovat nyt Mongoliassa jahtaamassa Taimenia.

Täytyy laittaa kuvia myöhemmin, en ehtinyt vielä purkaa kameraa.