Huove

Tikulla silmään ken vanhoja muistelee…

Skannasin eilen aimo läjän vanhoja ihan paperille filmiltä kehitettyjä valokuvia liittyen erääseen projektiin. Vähemmän yllättäen suurin osa niistä liittyi kalastukseen. Minulla oli aikanaan käytössä ensin kirpputorilta 20 markalla ostettu littana spy –mallinen kamera, joskus 90-luvun loppupuolella hankin oman filmipokkarin. Siinä oli mahtavia ominaisuuksia, kuten APS-toiminto, eli kameralla sai otettua normikuvien lisäksi kahta eri mallista leveää panoraamakuvaa. Filmiä paloi kalareissuilla ihan kiitettävästi (tosin ei mitään verrattuna tämän päivän järkkärillä ja sarjatulella otettujen digikuvien määrään). Kun kuvia on nyt saatettu digitaaliseen muotoon, niin pitäähän niitä laittaa tännekin vanhojen muistelemiseksi. Kärkeensä pari panoraamamakupalaa. Näitä lienee jatkossa luvassa lisää, kunhan saan tuota koulun skanneria huudatettua.

 

Harrisuvanto Ystäväni Antti kalastaa monille tutulla paikalla, eli Kitkan Harrisuvannolla. Vuosi on muistaakseni 1998, kuva reissulta, jossa olimme neljän hengen joukkueella ahtautuneet Jussin isän Pajeroon, kohteena Juutua ja Kitka.

 

Aurinko Aurinko nousee Vuontisjoella käsivarressa armon vuonna 2001. Liikenteessä oltiin jälleen Jussin ja isänsä kanssa käsivarressa ja Tenolla.