Huove

Sleepless in Melbourne

Äh.
Melbourne, first viewTätä se jetlagi on. Lento meni mukavasti, kiitos kysymästä. Kello on 02:12 paikallista, Suomessa 17:13. Heräsin juuri, kun Dani – paikallinen emäntämme – tuli yövuorosta. 1+9+9 tunnin lennot tuntuvat yhä, mutta nyt aikaero on ehkä pahinta. Mutta kun sain tämän sanottua, voidaan siirtyä itse asiaan.

Kävin hakemassa paikallisesta K-Martista perhokalastusoppaan. Alkaa hommat selvitä. Victorian alueella on lukuisia jokia ja järviä, joihin istutetaan taimenta. Taimen ei ole kovin isoa, 500g tulkitaan jo isoksi. Ei ehkä nyt ykkösprioriteetti, varsinkin kun on kesä ja kuuma. Huomenna täytyy selvittää jos merellä olisi parempia mahdollisuuksia. Ainakaan pikainen Googlaus ei tuonut mitään hekumallista merikalastuselämystä esille.

Perhokalastuskauppoja olen löytänyt jo pari, tosin vasta virtuaalisesti. Pitää yrittää päästä paikalle. Paikallisessa Yarra Riverissä on kuulemma karppia ongelmaksi asti, lapsille maksetaan $1 AUD jokaisesta karpista. Olisikohan tuossa karppipummille elannoksi?

Vielä yksi Toohey’s Extra Dry ja nukkumaan. Siis yrittämään.