Huove

Seitsemän kilon kuha Siurosta

Nyt on reissusta kotiuduttu, vaan kalalle ei vielä päästy. Kuitenkin Kazakstanissakin pääsi harrastamaan kalastustouhuja, joten ei se ihan kuiva reissu ollut. Tarkemmin myöhemmin, mutta aloitetaan päivitysrumba taas nettilöydöksillä.

Nokian Uutiset uutisoi perjantaina 15.6. nettisivullaan Siurosta keskiviikko-torstai yönä saadusta seitsemän kilon kuhasta. Hirveä mölli, kertoo kyllä hyvin, minkälaisia kaloja koskessa ui. Ja juuri olin mainostanut kotona, että pitäisi varmaan käydä Siurolla, sieltä kun voisi saada kuhaa ruokakalaksi. Tämän uutisen jälkeen tosin saattaa olla melkoinen tunku jo valmiiksi ruuhkaisella koskella, mutta ei tämä kuhaintoa ainakaan alentanut.

Lisäksi netin ihmemaasta löytyi myös pääkaupunkiseudulta kuntavaaliehdokasta hakeville lukijoille yksi vaihtoehto. Vihreiden Emma Kari kantaa huolta Vantaanjoen meritaimenesta. Sen syvemmälle politiikkaan ei ole tarkoitus nyt sukeltaa, muitakin hyviä (ehkä jopa parempia) syitä äänestää jotain ehdokasta on kuin meritaimen. Mutta jos joku nostaa tämänkin kissan (taimenen) pöydälle, on se syytä tuoda esiin.