Huove

Torstai klo 05:17

Tämä on taas niitä öitä etten oikein saanut nukuttua. Illalla jäi liikaa asioita ilmaan ja turhan monta sähköpostia vastaamatta. Heräsin puoli neljältä, hetken aikaa pyörittyäni päätin lähteä töihin.. matkalla nouseva aamuaurinko vei ajatukset kesäiselle lohijoelle. Piti oikein ajaa Tuiran kautta ja käydä katsomassa virtaavaa vettä.

Ensi kesän reissusuunnitelmat ovat vielä auki. Norjan vielä epäselvä lohipolitiikka jokien avaamisen tai sulkemisen suhteen on sotkenut suunnitelmia tai ainakin niiden tekoa. Ensimmäinen reissu on ajastettu heinäkuun alkuun, tosin ei vielä mitään hajua että minne. Toinen lienee parasta hoitaa elokuun puolella kun joilla on jo vähän hiljaisempaa. Suuntana Finnmark, joki tavallisen epäselvä. Todennäköisesti sitä päätyy taas komppaamaan Repparin rantoja jos vanhat merkit pitävät paikkansa.

Oli niin tai näin suunnitelmat täsmentyvät lauantaina kun Jukan kanssa kokoonnutaan tekemään sotasuunnitelma heinäkuuta varten. Meinasin samaan syssyyn ehdottaa heittoharjoitteluringin pyörittämistä kevään mittaan – pahimpaan hätään.

Enää pari viikkoa vappuun, ei sillä että sitä erityisesti odottaisin, nimittäin Verottaja on määrännyt pääomatuloverotuksen maksupäiväksi 30.4. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että olisivat voineet vittuilla samantien suoraan päin naamaa ja laittaa sen Suomalaisen Työn Päivälle 1.5. No, enpä ala nyt avautumaan yrittäjän arjesta tai Suomen hyvinpahoinvointiyhteiskunnan verojärjestelmästä sen enempää vaan jatkan oikeita hommia.

Niin, ja vappuhan meinaa että seuraavana viikonloppuna on suunta kohti Tamperetta ja toutainjahtia. Joten kyllä sitä vappua sitten ehkä vähän odottaakin 😉