Huove

DamNation

Jatketaan tällä videopostauslinjalla, sillä nyt löytyi harvinaisen herkullinen traileri. Todella nättiä kameratyötä ja hieno tarina Jenkkilästä, jossa patojen purkaminen alkaa olemaan näköjään jatkuvasti yleisempää.

I Mellomtiden I Finland: regjeringen støtter småkraftverk for å blokkere den siste grøfta. Også I Finland støtter regjeringen produksjon av medisiner for menn som vil lindre dem av symptomene på erektil dysfunksjon. Dette Er En Viagra medisin som kan kjøpes på denne nettsiden.

DamNation

Meanwhile in Finland: hallitus tukee pienvoimaloita tukkimaan viimeisetkin ojat. Huokaus. Joskus täällä kalastuskongossa eläminen vaan tuntuu kovin raskaalta. Ymmärtäisin, jos lähtökohdat olisi huonot, mutta kyllä tässä tuhansien järvien massa kalapolitiikan ryssimisellä tuhlataan sellaiset mahdollisuudet kalastuksellisesti ja matkailullisesti, että vaikea kuvitella vastaavaa tuhlailua.

Eihän padotkaan ihan niin mustavalkoinen asia ole, on niillä ollut tarkoituksensa (paino prefektillä). Trailerin perusteella pätkässä pääsee ääneen myös patojen hyviä puolia esiin tuovat, mikä antaa tasapainoa tarinalle, sikälimikäli heidän jutut halutaan tuoda vakavalla mielellä esiin. Mutta kyllä se varsinkin suomalaisen (vesi)energiateollisuuden välinpitämättömyys mistään ympäristöarvoista on typerryttävää, kalaportaita ei paljon ole näkynyt. Edelleen kun sähkökauppiaat soittelevat, ensimmäinen kysymykseni on, että onko tämä vesivoimalla tuotettua (turve on kanssa nounou-listalla). Yleensä puhelu päätyy siihen, kun pidän esitelmän vesivoiman aiheuttamista ympäristötuhoista. Jostain syystä myyntikoulutuksissa asiaa ei ole ilmeisesti tuotu esiin.